Waarom mensen deze handige dozen kopen

Bouw & aannemers Blog

Dozen, er zijn verschillende redenen waarom je dozen wilt kopen. Misschien ga je binnenkort wel verhuizen en heb je dus een aantal stevige verhuisdozen nodig. Ook kan het zo zijn dat je dozen gebruikt op opslag te bieden voor bijvoorbeeld je gereedschap in de garage. Wat je reden dan ook mag zijn, dozen heb je in alle soorten en maken. Daarom zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden als je dozen kopen gaat, zodat je deze voor de juiste doeleinden kunt gebruiken. 

Dozen om te mee te verhuizen   

Het klinkt logisch als je gaat verhuizen; dat je verhuisdozen gebruikt, maar heb jij ze thuis liggen? Zo voor de hand liggend als het klinkt, is het dus lang niet altijd. Bovendien zal je merken dat wanneer je je zware spulletjes in een 'gewone' doos stopt, je altijd een twijfelachtig gevoel zal houden over of de bodem het wel zal uithouden. Op naar de winkel en verhuisdozen kopen dus!   

Dozen die door de brievenbus passen   

Deze zogeheten brievenbus dozen maken het mogelijk om pakketjes te versturen die door de brievenpus passen. Klinkt simpel en het is ook nog eens super handig. Want wanneer je pakketje dus door de brievenbus past, betaal je ook nog eens een stuk minder dan wanneer dit niet zo is. Zo kun je aan de hand van die doosjes dus precies zien wat je gaat betalen bij je volgende verzending. Handig toch?   

Dozen die zichzelf automatisch sluiten   

Het klinkt allemaal heel high-tech maar het is eigenlijk veel simpeler dan dat. Het gaat namelijk om een doos met een onderkant die in elkaar schuift zodra je de doos opzet. Deze worden ook wel autolock dozen genoemd. Extra stevig dus en het scheelt je wat gedoe met het dichtplakken van de onderkant (vooral wanneer je er na het inpakken achterkomt dat je dit nog niet gedaan had).   

Dozen met deksels   

Deksels, dat is nog eens handig! Wanneer je kiest voor een doos met een deksel hoeft er tenminste niets opengescheurd te worden. Hierdoor voorkom je het 'gevaar' dat de flappen kapot getrokken worden bij het openen en kun je de doos dus makkelijk weer hergebruiken. Het staat trouwens ook lekker fancy, vooral als je er eentje in een hip kleurtje kiest. Doet het je ook niet aan zo'n klassiek kerstcadeau van tv denken?  Iedere gelegenheid vraagt dus weer om een andere verpakking. Zo veelzijdig kunnen dozen zijn! Dus, waar kies jij voor bij het dozen kopen?

Vind jouw perfecte doos bij BS Verpakkingen!

Delen  

15 oktober 2018

Constructies en aannemers

Hey! Ik ben Peter, en ik ben de laatste tijd vooral bezig met constructies & aannemers. Oftewel: de bouwwereld. Want dit is nu eenmaal een stuk uitgebreider dan het op het eerste zicht lijkt. Het is echt een interessante wereld, waar ik ben ingekomen door mijn eigen verbouwingen te regelen. Constructies & aannemers omvat alles wat met de bouw te maken heeft, alsook wie die bouwprojecten op poten zet en regelt. Op deze blog wil ik jullie hier meer over informeren, en jullie wat inzicht geven in hoe een bouw van start gaat, geleid wordt en plaatsvind, en hoe je dus je eigen persoonlijke verbouwingen beter kan maken. Dus als je je ooit afgevraagd hebt hoe een bouwproject eigenlijk werkt, van begin tot eind, lees dan vooral verder. Veel leesplezier!