Verspreiding huis aan huis

Verschepingen Blog

Ben jij een student of ben je gepensioneerd of heb je gewoon wat tijd over en wil je wat bijverdienen? Dan is verspreiding huis aan huis wellicht een goed idee. 

Hoe werkt het

Als jij folders wilt gaan verspreiden dan moet je je hiervoor aanmelden bij de plaatselijke leverancier. Zij bespreken met jou waar jij folders wilt verspreiden en wat jouw wensen zijn. Folders verspreiden kan je bijvoorbeeld in jouw eigen wijk doen, dat scheelt veel tijd, omdat je niet naar een andere wijk hoeft te fietsen. Maar wellicht dat je ook wel wat verder wilt fietsen naar een andere wijk, omdat ze daar wel een plaatsje voor jou vrij hebben en in jouw eigen wijk (nog) niet. Als zij weten wat jij wilt, zullen zij jouw gegevens noteren en zodra er een plaatsje vrij is, nemen zij contact met jou op. Als je kunt beginnen, worden de folders bij jou thuis afgeleverd. Soms zijn de folders al mooi verpakt in een plastic verpakking (dus alle folders bij elkaar in een verpakking), maar soms moet je de folders ook nog zelf vouwen. Dit houdt in dat je de folders uit moet sorteren en setjes folders moet maken. (dus van elke folder een folder pakken en die in elkaar vouwen) Daarna kan je de folders huis aan huis gaan bezorgen bij de klanten. Je kan dit op een moment doen dat het jou het beste uitkomt. Je kan dit 's morgens, 's middags of 's avonds doen. Als je het maar in de juiste dagen doet. Als je de folders te laat bezorgd, dan zijn de acties al voorbij en daar hebben de klanten uiteraard niets aan.   

Verdiensten verspreiding huis aan huis

Met folders verspreiden huis aan huis kan je een leuk zakcentje verdienen. Als je de folders nog moet sorteren en vouwen, dan krijg je daar ook voor betaald. Deze vorm is dus de best betaalde vorm. Maar dit kost ook meer tijd en die tijd heeft niet iedereen. Voor hen is het handiger als de folders in kant-en-klare pakketjes aangeleverd worden. Hoeveel je verdiend hangt af van hoeveel folders je verspreidt. Hoe meer folders je rondbrengt, hoe meer je uiteraard verdiend.   

Combinatie

Als je meer wilt verdienen, kan je wellicht nog een krantenwijk (huis aan huis krant) aannemen voor dezelfde wijk. Dan kan je deze twee banen combineren en kranten en folders tegelijk verspreiden. Op deze manier verdien je, op een eenvoudige manier, wat meer geld. Zo heb je sneller het geld bij elkaar gespaard voor jouw doel, zoals bijvoorbeeld een leuke vakantie of een spelcomputer. Succes met het vinden van jouw perfecte bijbaantje en daarna veel werkplezier!

Delen  

26 juli 2018

Constructies en aannemers

Hey! Ik ben Peter, en ik ben de laatste tijd vooral bezig met constructies & aannemers. Oftewel: de bouwwereld. Want dit is nu eenmaal een stuk uitgebreider dan het op het eerste zicht lijkt. Het is echt een interessante wereld, waar ik ben ingekomen door mijn eigen verbouwingen te regelen. Constructies & aannemers omvat alles wat met de bouw te maken heeft, alsook wie die bouwprojecten op poten zet en regelt. Op deze blog wil ik jullie hier meer over informeren, en jullie wat inzicht geven in hoe een bouw van start gaat, geleid wordt en plaatsvind, en hoe je dus je eigen persoonlijke verbouwingen beter kan maken. Dus als je je ooit afgevraagd hebt hoe een bouwproject eigenlijk werkt, van begin tot eind, lees dan vooral verder. Veel leesplezier!